Logga in

Gemensamma utrymmen


Kvartersgård
Inne på området finns en kvartersgård med utrymmen som kan bokas av föreningens medlemmar. Bokning görs via hemsidan. Även boende på övre Kullavägen kan hyra våra utrymmen i kvartersgården.

Festlokal
I kvartersgården finns en festlokal som kan bokas för kalas eller möten, med ett mindre kök och nödvändig utrustning. Lokalen har wifi.

Övernattningsrum
I kvartersgården finns ett övernattningsrum med sovplats för tre personer. Egna sängkläder medtages. Man kan hyra rummet upp till en vecka i taget.

Bastu
I kvartersgården finns också en bastu, dusch och mindre relax med en motionscykel.

Lekpark
Mysigt belägen vid kvartersgården finns lekparken med lekstuga, gungor, klätterställning, rutschkana och sandlåda.

Cykelrum
Det finns två cykelrum där föreningens medlemmar kan förvara sina cyklar och sparkar.

Redskapsförråd
Föreningen har köpt in gräsklippare, skottkärror, krattor m.m som behövs för diverse trädgårdsarbete. Detta finns att låna vid behov.

Soprum
Vi källsorterar vårt avfall och förutom hushållssopor sorterar vi även matavfall, plast, glas, aluminium, kartong, tidningar, batterier och glödlampor.

Parkeringsplatser
Alla boende har ett eget garage. Det finns även möjlighet att hyra motorvärmarplats. För besökande finns gästparkering vid infarten av kvarteret.

  Den här webbplatsen använder cookies för att alla funktioner och tjänster ska fungera, samt förbättra användarvänligheten.